Bubblz Logo
Ondersteuning voor Bubblz

Hoe schakel ik automatische verlenging van mijn abonnement uit?

Automatische verlenging kun je uitschakelen via de App Store of Google Play Store. Voor Apple-gebruikers: ga naar de App Store, tik op je profiel, vervolgens op Abonnementen, zoek onze app in de lijst en schakel 'Automatisch verlengen' uit. Android-gebruikers gaan naar de Google Play Store, tikken op Menu (☰), selecteren Abonnementen, zoeken onze app en schakelen 'Automatisch verlengen' uit.

Heb je nog vragen?

Probeer Bubblz gratis

Met Bubblz is vloeiend worden geen klus — het is een praatje!

Dump het traditionele en stap in de toekomst van taaloefeningen. Probeer Bubblz vandaag nog gratis en ervaar taalleren als nooit tevoren.
Bubblz™ is een aangevraagd handelsmerk van Surf City Apps LLC in de Verenigde Staten, de Europese Unie, Japan en Korea.